Boottocht Biesbosch

Op zoek naar een leuk en origineel dagje erop uit in de natuur? Dan is een boottocht Biesbosch waar u naar op zoek bent! Tijdens een boottocht in de Biesbosch kunt u de schitterende Hollandse natuur van dichtbij meemaken onder het genot van een heerlijke picknickmand op een van onze boten.

 

De mogelijkheden

Wij snappen het dat u wel graag dé perfecte boottocht Biesbosch wilt. Daarom bent u bij ons verzekerd van kwaliteit en comfort. Wij hebben verschillende boten om te verhuren, waaronder de visboot / toerboot ALuva 500. Deze aluminium boot met 2 luxe visstoelen en bekleden kussens en genoeg opbergruimte is zeer geschikt voor bootverhuur Biesbosch. Een andere optie is de Corsica 475 New Age. Deze unieke sloep met hoge rugleuningen en mooie bekleding zorgen voor een zeer comfortabel tochtje in de buurt van de Biesbosch.

De Biesbosch mag zichzelf natuurlijk niet voor niets een van Nederlands mooiste natuurgebieden noemen. Nationaal Park de Biesbosch staat bekend om de ongerepte natuur en de prachtige dieren die in het gebied leven. Deze kunt u met de boottocht Biesbosch van dichtbij bewonderen. Kortom: boottocht Biesbosch is een aanrader voor het hele gezin!

Volg het Kanaal van Steenenhoek naar de Merwede en maak een rondje door de Biesbosch. Via Werkendam kunt door de sluis het Steurgat op over het gat van Noorderklip en aan het eind de sluis weer uit bij het gat van Kleinen Hil. U kunt terugkeren via de Nieuwe Merwede of door de Ottersluis de Beneden-Merwede op.

 

Meer informatie over boottocht Biesbosch

Bent u geïnteresseerd in boottocht Biesbosch met de boten en diensten van Wolpheren Bootverhuur? Neem dan contact met ons op! Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van sloepen en (vis)boten waarmee u verschillende routes kan varen onder het genot van een heerlijk picknickarrangement. Er zit altijd wel een geschikte boottocht Biesbosch vooBoottocht Biesboschr u bij!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij zijn te bereiken via ons telefoonnummer (0184-611908 of 06-29034435), ons e-mailadres (info@bloklandverhuur.nl) of vul het contactformulier op onze site in. Wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk.