Boottocht Gorinchem

Op zoek naar een leuk en origineel dagje erop uit, geschikt voor het hele gezin? Dan is een boottocht Gorinchem waar u naar op zoek bent! Tijdens deze boottocht Gorinchem komt u langs verschillende dorpjes en historische locaties. Natuurlijk is de prachtige natuur die ons land te bieden heeft ook aanwezig. Kies dus voor een boottocht Gorinchem bij  Wolpheren Bootverhuur!

 

Uw perfecte boottocht Gorinchem

Tijdens een boottocht Gorinchem is comfort natuurlijk erg belangrijk. Zo kunt u optimaal genieten van uw boottocht.  Daarom bent u bij ons verzekerd van kwaliteitBoottocht Gorinchem en comfort. Wij hebben verschillende boten om te verhuren, waaronder de visboot / toerboot ALuva 500. Deze aluminium boot met 2 luxe visstoelen en bekleden kussens en genoeg opbergruimte is zeer geschikt voor bootverhuur Gorinchem. Een andere optie is de Corsica 475 New Age. Deze unieke sloep met hoge rugleuningen en mooie bekleding zorgen voor een zeer comfortabel tochtje in de buurt van Gorinchem.

Rondom Schelluinen en Gorinchem liggen een aantal historische locaties van de zeventiende-eeuwse  Hollandse water linie. Deze water linie werd gebouwd om de Franse troepen tegen te gaan in de tijd van Lodewijk XIV. Kortom: een historische boottocht, geschikt voor geïnteresseerden in onze rijke Hollandse geschiedenis.

Maak uw boottocht Gorinchem compleet met een van onze picknickarrangementen, waarmee u lekker op de boot kunt genieten van broodjes en drankjes. U heeft bij ons de keuze uit Eenvoudig, Extra en Luxe.

Meer informatie over boottocht Gorinchem

Bent u geïnteresseerd in boottocht Gorinchem met de boten en diensten van Wolpheren Bootverhuur? Neem dan contact met ons op! Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van sloepen en (vis)boten waarmee u verschillende routes kan varen onder het genot van een heerlijk picknickarrangement. Er zit altijd wel een geschikte boottocht Gorinchem voor u bij!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij zijn te bereiken via ons telefoonnummer (0184-611908 of 06-29034435), ons e-mailadres (info@bloklandverhuur.nl) of vul het contactformulier op onze site in. Wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk.