Boottocht Linge

Op zoek naar een leuk en origineel dagje erop uit, geschikt voor het hele gezin in een van de mooiste gebieden van Nederland? Dan is een boottocht Linge waar u naar op zoek bent! Rivier de Linge stroomt door een prachtig natuurgebied met vele leuke dorpjes aan de kant, zoals Heukelum of Leerdam. Bij Wolpheren Bootverhuur bent u verzekerd van kwaliteit, coBoottocht lingemfort en service. U bent daarom bij ons het beste af voor een perfecte boottocht Linge.

 

Uw perfecte boottocht Linge

Om optimaal te kunnen genieten van uw boottocht Linge, is comfort van groot belang.  Daarom bent u bij ons verzekerd van kwaliteit en comfort. Wij hebben verschillende boten om te verhuren, waaronder de visboot / toerboot ALuva 500. Deze aluminium boot met 2 luxe visstoelen en bekleden kussens en genoeg opbergruimte is zeer geschikt voor bootverhuur Linge. Een andere optie is de Corsica 475 New Age. Deze unieke sloep met hoge rugleuningen en mooie bekleding zorgen voor een zeer comfortabel tochtje over de Linge.

Via de Linge kunt u helemaal naar Geldermalsen varen, met onderweg verschillende leuke plekjes om een pauze te houden, zoals Arkel of Leerdam. Als u niet de boot af wil om iets te eten te halen, is er ook een mogelijkheid voor een picknickarrangement! Maak uw boottocht Linge compleet en maak een keuze uit de verschillende arrangementen die wij te bieden hebben, zoals Eenvoudig, Extra of Luxe.

 

Meer informatie over boottocht Linge

Bent u geïnteresseerd in boottocht Linge met de boten en diensten van Wolpheren Bootverhuur? Neem dan contact met ons op! Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van sloepen en (vis)boten waarmee u verschillende routes kan varen onder het genot van een heerlijk picknickarrangement. Er zit altijd wel een geschikte boottocht Gorinchem voor u bij!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij zijn te bereiken via ons telefoonnummer (0184-611908 of 06-29034435), ons e-mailadres (info@bloklandverhuur.nl) of vul het contactformulier op onze site in. Wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk.