Bootverhuur Biesbosch

Wilt u graag een boot huren in de buurt van de Biesbosch? Voor bootverhuur Biesbosch bent u aan het juiste adres bij Wolpheren Bootverhuur! Voor een scherpe prijs kunt u een boot van zeer goede kwaliteit huren om mee op pad te gaan in de buurt van de Biesbosch!

 

De mogelijkheden

Wij hebben verschillende boten om te verhuren, waaronder de visboot / toerboot ALuva 500. Deze aluminium boot met 2 luxe visstoelen en bekleden kussens en genoeg opbergruimte is zeer geschikt voor bootverhuur Biesbosch.

Een andere optie is de Corsica 475 New Age. Deze unieke sloep met hoge rugleuningen en mooie bekleding zorgen voor een zeer comfortabel tochtje in de buurt van de Biesbosch. Er is tevens de mogelijkheid voor een rondzit, waardoor het hele gezelschap bij elkaar kan zitten. Gezelligheid gegarandeerd!

Volg het Kanaal van Steenenhoek naar de Merwede en maak een rondje door de Biesbosch. Via Werkendam kunt door de sluis het Steurgat op over het gat van Noorderklip en aan het eind de sluis weer uit bij het gat van Kleinen Hil. U kunt terugkeren via de Nieuwe Merwede of door de Ottersluis de Beneden-Merwede op.

Als u niet de boot af wil om iets te eten te halen, is er ook een mogelijkheid voor een picknickarrangement! Bij Wolpheren Bootverhuur heeft u de keuze uit verschillende arrangementen, zoals Eenvoudig, Extra of Luxe.

Meer informatie over Bootverhuur Biesbosch Botenverhuur Biesbosch

Bent u geïnteresseerd in bootverhuur Biesbosch bij Wolpheren Bootverhuur? Neem dan contact met ons op! Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van sloepen en (vis)boten waarmee u verschillende routes kan varen onder het genot van een heerlijk picknickarrangement.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij zijn te bereiken via ons telefoonnummer (0184-611908 of 06-29034435), ons e-mailadres (info@bloklandverhuur.nl) of vul het contactformulier op onze site in. Wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk.