Bootverhuur Gorinchem

Wilt u graag een boot huren in de buurt van Gorinchem? Voor bootverhuur Gorinchem bent u aan het juiste adres bij Wolpheren Bootverhuur! Voor een scherpe prijs kunt u een boot van zeer goede kwaliteit huren om mee op pad te gaan in de buurt van Gorinchem!

 

De mogelijkheden

Wij hebben verschillende boten om te verhuren, waaronder de visboot / toerboot ALuva 500. Deze aluminium boot met 2 luxe visstoelen en bekleden kussens en genoeg opbergruimte is zeer geschikt voor bootverhuur Gorinchem.

boodverhuur gorinchem

Een andere optie is de Corsica 475 New Age. Deze unieke sloep met hoge rugleuningen en mooie bekleding zorgen voor een zeer comfortabel tochtje in de buurt van Gorinchem. Er is tevens de mogelijkheid voor een rondzit, waardoor het hele gezelschap bij elkaar kan zitten. Gezelligheid gegarandeerd!

Rondom Schelluinen en Gorinchem liggen een aantal historische locaties van de 17e eeuwse Hollandse water linie. Deze water linie werd gebouwd om de Franse troepen tegen te gaan in de tijd van Lodewijk XIV. Kortom: een historische boottocht, geschikt voor geïnteresseerden in onze rijke Hollandse geschiedenis.

U kunt natuurlijk de keuze maken om in Gorinchem te gaan eten. Als u niet de boot af wil om iets te eten te halen, is er ook een mogelijkheid voor een picknickarrangement! Bij Wolpheren Bootverhuur heeft u de keuze uit verschillende arrangementen, zoals Eenvoudig, Extra of Luxe.

 

Meer informatie over Bootverhuur Gorinchem

Bent u geïnteresseerd in bootverhuur Gorinchem bij Wolpheren Bootverhuur? Neem dan contact met ons op! Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van sloepen en (vis)boten waarmee u verschillende routes kan varen onder het genot van een heerlijk picknickarrangement.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij zijn te bereiken via ons telefoonnummer (0184-611908 of 06-29034435), ons e-mailadres (info@bloklandverhuur.nl) of vul het contactformulier op onze site in. Wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk.