Bootverhuur Linge

Wilt u graag een boot huren in de buurt van de Linge? Voor bootverhuur Linge bent u aan het juiste adres bij Wolpheren Bootverhuur! Voor een scherpe prijs kunt u een boot van zeer goede kwaliteit huren om mee op pad te gaan op de Linge!

De mogelijkheden

Wij hebben verschillende boten om te verhuren, waaronder de visboot / toerboot ALuva 500. Deze aluminium boot met 2 luxe visstoelen en bekleden kussens en genoeg opbergruimte is zeer geschikt voor bootverhuur Linge.

Een andere optie is de Corsica 475 New Age. Deze unieke sloep met hoge rugleuningen en mooie bekleding zorgen voor een zeer comfortabel tochtje over de Linge. Er is tevens de mogelijkheid voor een rondzit, waardoor het hele gezelschap bij elkaar kan zitten. Gezelligheid gegarandeerd!

De Linge is een rivier die door een van de mooiste stukjes van de prachtige natuur loopt die onze regio te bieden heeft. Met onze bootverhuur Linge kunt u dit gebied van dichtbij ervaren vanaf het water. Wat wilt u nog meer?

Via de Linge kunt u helemaal naar Geldermalsen varen, met onderweg verschillende leuke plekjes om een pauze te houden, zoals Arkel of Leerdam. Als u niet de boot af wil om iets te eten te halen, is er ook een mogelijkheid voor een picknickarrangement! Bij Wolpheren Bootverhuur heeft u de keuze uit verschillende arrangementen, zoals Eenvoudig, Extra of Luxe.

Meer informatie over Bootverhuur Linge

Bent u geïnteresseerd in bootverhuur Linge bij Wolpheren Bootverhuur? Neem dan contact met ons op! Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van sloepen en (vis)boten waarmee u verschillende routes kan varen onder het genot van een heerlijk picknickarrangement.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij zijn te bereiken via ons telefoonnummer (0184-611908 of 06-29034435), ons e-mailadres (info@bloklandverhuur.nl) of vul het contactformulier op onze site in. Wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk.