Sloepverhuur Biesbosch

Op zoek naar een leuk en origineel uitje? Ga erop uit in de Biesbosch met een mooie sloep! Voor sloepverhuur Biesbosch bent u aan het juiste adres bij Wolpheren Bootverhuur! Voor een scherpe prijs kunt u een sloep van zeer goede kwaliteit huren om mee op pad te gaan in de buurt van de Biesbosch!

 

Een tochtje met onze mooie Corsiva 475 New Age: uniek en comfortabel

Een boottochtje in de buurt van de Biesbosch, een zeer mooi natuurgebied, dient natuurlijk zowel comfortabel als in stijl gemaakt te worden. Hiervoor hebben wij een Corsiva 475 New Age ter beschikking! Deze unieke sloep met hoge rugleuningen en mooie bekleding zorgen voor een zeer comfortabele ervaring. In de sloep is ook een mooie rondzit aanwezig die tevens gebruikt kan worden als zonnedek.

De route van de tocht door de Biesbosch Volg het Kanaal van Steenenhoek naar de Merwede en maak een rondje door de Biesbosch. Via Werkendam kunt door de sluis het Steurgat op over het gat van Noorderklip en aan het eind de sluis weer uit bij het gat van Kleinen Hil. U kunt terugkeren via de Sloepverhuur BiesboschNieuwe Merwede of door de Ottersluis de Beneden-Merwede op.

Als u niet de boot af wil om iets te eten te halen, is er ook een mogelijkheid voor een picknickarrangement! Bij Wolpheren Bootverhuur heeft u de keuze uit verschillende arrangementen, zoals Eenvoudig, Extra of Luxe.

Zie onze pagina over Sloepverhuur voor meer informatie over het huren van deze prachtige sloep.

Meer informatie over sloepverhuur Biesbosch

Bent u geïnteresseerd in sloepverhuur Biesbosch bij Wolpheren Bootverhuur? Neem dan contact met ons op! Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van sloepen, waarmee u verschillende routes kan varen onder het genot van een heerlijk picknickarrangement.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij zijn te bereiken via ons telefoonnummer (0184-611908 of 06-29034435), ons e-mailadres (info@bloklandverhuur.nl) of vul het contactformulier op onze site in. Wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk.