Sloepverhuur Gorinchem

Op zoek naar een leuk en origineel uitje? Ga erop uit in de buurt van Gorinchem met een mooie sloep! Voor sloepverhuur Gorinchem bent u aan het juiste adres bij Wolpheren Bootverhuur! Voor een scherpe prijs kunt u een sloep van zeer goede kwaliteit huren om mee op pad te gaan in de buurt van Gorinchem.

Een tochtje met onze mooie Corsiva 475 New Age: uniek en comfortabel

Een boottochtje in de buurt van Gorinchem, een gebied met verschillende leuke toeristische plekjes op de route, dient natuurlijk zowel comfortabel als in stijl gemaakt te worden. Hiervoor hebben wij een Corsiva 475 New Age ter beschikking! Deze unieke sloep met hoge rugleuningen en mooie bekleding zorgen voor een zeer comfortabele ervaring. In de sloep is ook een mooie rondzit aanwezig die tevens gebruikt kan worden als zonnedek.

Rondom Schelluinen en Gorinchem liggen een aantal historische locaties van de zeventiende-eeuwse  Hollandse water linie. Deze water linie werd gebouwd om de FranSloepverhuur Gorinchemse troepen tegen te gaan in de tijd van Lodewijk XIV. Kortom: een historische boottocht, geschikt voor geïnteresseerden in onze rijke Hollandse geschiedenis.

In Gorinchem en omliggende steden en dorpen  zijn er natuurlijk genoeg eetgelegenheden. Als u echter niet de boot af wil om iets te eten te halen, is er ook een mogelijkheid voor een picknickarrangement! Bij Wolpheren Bootverhuur heeft u de keuze uit verschillende arrangementen, zoals Eenvoudig, Extra of Luxe.

Zie onze pagina over Sloepverhuur voor meer informatie over het huren van deze prachtige sloep.

Meer informatie over sloepverhuur Gorinchem

Bent u geïnteresseerd in sloepverhuur Gorinchem bij Wolpheren Bootverhuur? Neem dan contact met ons op! Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van sloepen, waarmee u verschillende routes kan varen onder het genot van een heerlijk picknickarrangement.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij zijn te bereiken via ons telefoonnummer (0184-611908 of 06-29034435), ons e-mailadres (info@bloklandverhuur.nl) of vul het contactformulier op onze site in. Wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk.