Sloepverhuur Linge

Houdt u van varen en heeft u zin om eens de prachtige natuur van de Linge van dichtbij te zien? Dan is een boottochtje met een sloep over de Linge echt iets voor u! Voor sloepverhuur Linge bent u aan het juiste adres bij Wolpheren Bootverhuur! Voor een scherpe prijs kunt u een sloep van zeer goede kwaliteit huren om mee op pad te gaan en via de Linge een aantal leuke plekjes bezoeken, zoals Arkel, Leerdam en Geldermalsen.

Een tochtje met onze mooie Corsiva 475 New Age: uniek en comfortabel

Een boottochtje op de Linge, een prachtig stukje Hollandse natuur, dient natuurlijk zowel comfortabel als in stijl gemaakt te worden. Hiervoor hebben wij een Corsiva 475 New Age ter beschikking! Deze unieke sloep met hoge rugleuningen en mooie bekleding zorgen voor een zeer comfortabele ervaring. In de sloep is ook een mooie rondzit aanwezig die tevens gebruikt kan worden als zonnedek.
Via de Linge kunt u helemaal naar Geldermalsen varen, met onderweg verschillende leuke plekjes om een pauze te houden, zoals Arkel of Leerdam. Als u niet de boot af wil om iets te eten te halen, is er ook een mogelijkheid voor een picknickarrangement! Bij Wolpheren Bootverhuur heeft u de keuze uit verschillende arrangementen, zoals Eenvoudig, Extra of Luxe.
Zie onze pagina over Sloepverhuur voor meer informatie over het huren van deze prachtige sloep voor een leuk en origineel dagje uit op de Linge.

Meer informatie over sloepverhuur Linge

Bent u geïnteresseerd in sloepverhuur Linge bij Wolpheren Bootverhuur? Neem dan contact met ons op! Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van sloepen, waarmee u verschillende routes kan varen onder het genot van een heerlijk picknickarrangement.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij zijn te bereiken via ons telefoonnummer (0184-611908 of 06-29034435), ons e-mailadres (info@bloklandverhuur.nl) of vul het contactformulier op onze site in. Wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk.