Visbootverhuur Werkendam

Bent u op zoek naar een geschikte boot om een dag te gaan vissen ? Dan bent u bij visbootverhuur Werkendam van Wolpheren bootverhuur aan het juiste adres! Wij bieden goede kwaliteit vissersboten aan voor een goede prijs. Dus als u een goede vissersboot wilt in de buurt van Werkendam, komt u naar Wolpheren bootverhuur.

De mogelijkheden

Als u een boot huurt bij visbootverhuur Werkendam, kunt u het model ALuva 500 verwachten. Dit is een aluminium boot met twee luxe visstoelen en banken aan de voorkant. Uiteraard is er ook ruimte genoeg om al uw vismateriaal op te bergen. Dit kan aan de achterkant in een afsluitbare berging. Als u met een visboot van ons gaat vissen, betekent dit niet dat u gelijk een vergunning heeft. U dient deze zelf te verzorgen.

Tussen het vissen door, zal u een keer moeten eten. Dit kunt u uiteraard in Werkendam aan land doen, maar als u geen tijd wilt verspillen, kunt u er ook voor kiezen om een picknickarrangement erbij te boeken. Zo kunt u heerlijk door blijven vissen onder het genot van een lekkere maaltijd. Er zijn drie varianten, namelijk eenvoudig, extra of luxe.

Bij visbootverhuur Werkendam geldt dat u bij het huren van een boot, een borgsom moet achterlaten. Dit dient in contant geld te zijn. Verder zijn de huurkosten van een visboot €100,- per dag.

Meer informatie over visbootverhuur Werkendam

Als u interesse heeft in onze visbootverhuur Werkendam, kunt u contact met ons opnemen. Wij verhuren naast visboten ook sloepen en gewone boten om verschillende routes te varen onder het genot van een picknickarrangement.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over visbootverhuur Werkendam van Wolpheren bootverhuur ? Neem dan nu contact met ons op. U kunt mailen naar info@bloklandverhuur.nl of bellen naar 0184 – 611 908 & 06 – 290 344 35. Vult u ons contactformulier in, dan wordt er z.s.m. op uw bericht